Snel kopen en verkopen

Welke spullen kun je het beste kopen en verkopen in grote partijen?

Er zijn op het internet een aantal sites die handelen in grote partijen. Zo heb jij vast en zeker weleens een grote partij kleding voorbij zien komen op het internet. Als particulier is dit natuurlijk niet echt interessant. Wat moet je immers met zo veel broeken of shirts? Wanneer jij een online onderneming hebt, kunnen dergelijke partijen wel degelijk interessant zijn. Waarom? Omdat je ze vaak met korting inkoopt. Als jij ze vervolgens door gaat verkopen aan particulieren, kun je hier dus fors aan verdienen. Heb jij ook een online onderneming en wil je handelen in partijen? In onderstaande tekst vertellen wij jou welke spullen je het beste in partijen kunt in- en verkopen.

Kleding

Heb jij een eigen webshop met kleding? Dan weet je als geen ander dat de inkoopprijzen van kleding behoorlijk hoog zijn. Jij zoekt vast en zeker altijd naar mogelijkheden om te besparen op de inkoopprijs. Logisch, want je wilt immers zo weinig mogelijk kosten maken. Gelukkig wordt er op het internet regelmatig aanbiedingen & korting gegeven op kleding. Vind jij het in dat geval nog te duur? Richt je dan eens tot de grotere partijen. Op het internet wordt namelijk regelmatig een grote partij kleding aangeboden. Wanneer je kleding in een partij koopt, krijg je vaak forse korting. De inkoopprijs ligt laag, waardoor jij ook een lagere verkoopprijs kunt hanteren. Op deze manier is de kans dus groot dat jij snel van je partij kleding af bent!

Speelgoed

Kleding

De meeste mensen vinden speelgoed duur. Dit is zeker het geval wanneer je speelgoed van een merk wilt kopen. Heb jij een online onderneming die (onder meer) speelgoed verkoopt? Dan doe je er goed aan eens te kijken naar partijhandel. Speelgoed wordt namelijk vaak in grote partijen aangeboden. Het grote voordeel van zo’n partij speelgoed is dat je fors kunt besparen op de inkoopprijs. Dit is zeker het geval wanneer je online koopt. Bij online kopen krijg je namelijk vaak korting.

Telefoonaccessoires

Verkoop jij telefoonaccessoires met jouw online onderneming? Dan weet je als geen ander dat de concurrentie in deze wereld groot is. Wil jij deze concurrentie voor blijven? Zorg dan voor aantrekkelijke prijzen. Je wilt jouw telefoonaccessoires echter ook niet voor te weinig geld verkopen, want je moet er wel aan verdienen. Daar is een oplossing voor: koop de telefoonaccessoires in een partij. Vaak vind je op het internet grote partijen met verschillende accessoires voor smartphones. De prijs van zo’n partij ligt vaak laag, waardoor jij ze ook voor minder kunt verkopen. Je hebt zo minder last van concurrentie.

7 thoughts on “Welke spullen kun je het beste kopen en verkopen in grote partijen?

 1. Author

  Ik verkoop speelgoed via mijn online onderneming en merk inderdaad dat de prijzen steeds duurder worden. Had nog nooit gekeken naar de mogelijkheid om speelgoed in partijen te kopen. Inmiddels al zo’n tien partijen met speelgoed aangeschaft. Je krijgt hoge kortingen en het speelgoed is van prima kwaliteit. Bedankt voor de tip!

  Reply
 2. Author

  Telefoonaccessoires in een partij kopen? Begin er niet aan! Ik heb dit zelf ook een keer gedaan, maar dit was geen succes. Het merendeel van de partij was kapot of werkte gewoonweg niet. Weggegooid geld dus als je het mij vraagt. In mijn ogen kun je beter wat meer betalen, dan weet je zeker dat je fatsoenlijke producten krijgt.

  Reply
 3. Author

  Ik heb een eigen webshop waarin ik allerlei soorten kleding verkoop. Ik merk echter dat de kledingprijzen steeds verder stijgen. Nu zoek ik een manier om partijen kleding op te kopen. Heb al meerder malen op het internet gezocht, maar zonder succes. Is er iemand die mij misschien wat tips kan geven voor het kopen van kleding in partijen?

  Reply
 4. Author

  Een kennis van mij zit in de partijhandel. Hij koopt grote partijen op en verkoopt deze soms met grote winst weer door. Nu wil ik hier zelf ook een handeltje in starten. Probleem is alleen dat ik niet weet waar ik moet beginnen. Mijn kennis wil zijn adresjes niet prijsgeven, wat op zich logisch is natuurlijk. Kan iemand hier mij misschien van wat handige tips voorzien?

  Reply
 5. De dingen die in de tekst hierboven genoemd worden, verkoop je inderdaad betrekkelijk snel via het internet. Ik verkoop zelf allerlei gadgets en moet zeggen dat deze ook als warme broodjes over de toonbank vliegen. Keerzijde is wel dat de inkoop van deze producten behoorlijk hoog is. Om hiermee te beginnen moet je zelf dus eerst behoorlijk wat investeren.

  Reply
 6. Heb laatst voor de lol een grote partij telefoonaccessoires gekocht. In totaal ging het om een palet met verschillende producten. Dacht dat ik hier nog wel van af kon komen, maar dit blijkt toch een stuk lastiger dan gedacht. Iemand tips hoe ik hier alsnog van af kan komen? Het staat inmiddels namelijk behoorlijk in de weg. Hoef er geen dikke prijs voor te hebben, ben al lang blij als ik het kwijt ben!

  Reply
 7. Author

  Kleding vind ik niet het beste product om via het internet te verkopen. Dit is alleen het geval wanneer je een gevestigde naam hebt opgebouwd. In dat geval ben je financieel bij machte om een grote partij in een keer aan te schaffen. Dit is niet het geval wanneer je een kleine webshop hebt. De marge ligt zodoende een stuk lager. Hierdoor is het lang niet altijd aantrekkelijk om kleding te verkopen, dat weet ik als geen ander!

  Reply

Post Comment